0485 32 48 86 info@oo-tech.nl

Over ons

Allemaal toppers

De geschiedenis van Oo-tech gaat terug naar het jaar 2000, toen Ton van Ooijen als zelfstandige zonder personeel (ZZP’er) begon te werken op locatie bij verschillende opdrachtgevers. Na enkele jaren op deze manier gewerkt te hebben, kreeg hij de mogelijkheid om een deel van een werkplaats in Oeffelt te huren. Eerst op tijdelijke basis en later voor een hele werkweek. In die tijd werkte hij deels op locatie en deels in de gehuurde werkplaats, nog steeds als ZZP’er.

In mei 2016 betrok Oo-tech het huidige pand op het Transportcentrum in Beugen, waar ze de nodige verbouwingen hebben uitgevoerd. Een van de belangrijke toevoegingen was een grote inspectieput met alle benodigde voorzieningen voor het uitvoeren van APK-keuringen voor zware bedrijfsvoertuigen. In 2020 hebben ze ook een kleine inspectieput toegevoegd om hun diensten verder uit te breiden.

Helaas werd het pand in september 2020 getroffen door een brand, maar dit heeft hen niet tegengehouden. In 2020 en 2021 hebben ze hard gewerkt om het pand grondig te renoveren en te herstellen. Nu staan ze weer klaar voor de toekomst, met een moderne en goed uitgeruste werkplaats om hoogwaardige diensten te kunnen leveren aan hun klanten.

“Wat Oo-tech onderscheidt, is niet alleen de hoogwaardige technische expertise die we bieden, maar ook de toewijding aan klanttevredenheid. Wij streven ernaar om een uitstekende service-ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat elke vrachtwagen die hun werkplaats verlaat, in optimale staat verkeert. Met de jarenlange ervaring, het team van vakbekwame toppers en onze moderne faciliteiten is Oo-tech Truck Service de ideale partner voor vrachtwagenreparaties en -onderhoud in de regio en ver daar buiten. Klanten kunnen erop vertrouwen dat hun voertuigen in goede handen zijn en dat ze kunnen rekenen op de expertise en betrouwbaarheid van Oo-tech”. Aldus Ton

Ons team bestaat uit: 

Ton van Ooijen

Ton van Ooijen

oprichter/eigenaar/meewerkend 1e bedrijfswagenmonteur, APK
keurmeester zwaar (1) en licht (2), tachograaf technicus

Rens Willems

Rens Willems

1e bedrijfswagenmonteur, APK keurmeester zwaar (1), tachograaftechnicus. In het nieuwe schooljaar 2022-2023 gaat hij zich nog verder specialiseren op niveau 4 als specialist voertuigen en mobiele werktuigen

Peter de Bruin

Peter de Bruin

1e bedrijfswagenmonteur, APK keurmeester zwaar (1), tachograaftechnicus

Monique van Ooijen

Monique van Ooijen

boekhoudkundig – en administratief medewerkster

Giel van Loon

Giel van Loon

oproepkracht (zaterdaghulp)